Soutěž o 20 000 Kč pro studenty VŠP PDF Tisk Email
Sobota, 17 Listopad 2007 16:33

Jste podnikaví? Máte příležitost získat 20.000 Kč!

Nadační fond podnikavostí k prosperitě při VŠP vyhlašuje soutěž o 20.000 Kč na téma „Rozvíjení podnikavosti studentů vysokých škol“. Cílem soutěže je získat náměty jak podněcovat podnikavost a podporovat podnikatelské myšlení u studentů VŠ. Řešení navržená v soutěžních pracích použije nadační fond při přípravě programu „Šíření podnikatelského ducha“, který by měl být realizován v příštím roce. Soutěže se mohou zúčastnit studenti VŠP, a.s., kteří jsou řádně zapsáni ve studijním roce 2007/2008.

Předložené práce vyhodnotí odborná porota složená z členů správní rady nadačního fondu a akademických pracovníků VŠP. Předkladatelé tří nejlépe zpracovaných soutěžních prací získají následující ceny:

1. cena 10.000 Kč
2. cena 6.000 Kč
3. cena 4.000 Kč
Ostatní účastníci soutěže obdrží certifikát a věcné ceny.

K účasti v soutěži je nutná registrace elektronickou přihláškou. Dříve než se zaregistrujete, nahlédněte do podmínek soutěže. Uzávěrka soutěže je 12. prosince 2007. Pro další informace kontaktujte garanta soutěže Evu Janečkovou, email: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , tel.: 737 207 678, www.nadace.vsp.cz, nebo bc. Kateřinu Dudkovou, email: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

Obsah soutěžních prací musí být zaměřen na rozvoj podnikavosti studentů vysokých škol a jeho výstupem by měly být metody a nástroje:

• Jak rozvíjet dobré vlastnosti pro podnikání studentů VŠ
  • Jak zvyšovat zájem a povědomí VŠ studentů o podnikání
  • Jak motivovat studenty k zahájení podnikání
  • Jak zvyšovat iniciativu studentů v oblasti podnikání a podnikavosti.
Přejeme Vám mnoho tvůrčích úspěchů a těšíme se na návrhy a řešení k dané problematice.

Aktualizováno ( Sobota, 17 Listopad 2007 16:36 )

nadace.jpg

Partneři a dárci

Děkujeme za Vaši podporu:

Vysoká škola podnikání, a. s.
Vysoká škola pro vaši budoucnost.

Prosperita
Headline